perjantai 31. tammikuuta 2014

2014




 25.12.2013 missä lumi?

Vuosi on vaihtunut. Elämä on soljunut eteenpäin ja bloggaus on tyystin jäänyt. Syynä on hyvin vahvana se että en oikein tiedä mitä kirjoittaisin, miksi kirjoittaisin, mutta kuitenkin olisi kiva kirjoitella ja jakaa mietteitä teidän kanssa. Aluksi ajattelin tämän toimivan rakennuspäiväkirjana, mutta se ei onnistunut ,koska en aina ollut vaiheessa mukana 100% , kuvia kyllä osasin ottaa mutta kirjoituspuoli sitten olikin hieman heikompaa.. termistö villat, ruuvit, kantavat ja keikkuvat ei oikein natsannutkaan minun näppäimistöön kirjoitettavaksi siihen kuuluvalla varmuudella.

Se mitä osaan niin on oman pieni väkertelyni jota tykkään tehdä eri materiaaleista. Tykkään neuloa, virkata, askarrella, taivutella rautalankaa ja kieputella hiuksiin muutakin kuin solmuja. Ja niin tuo sisustus ja koiran kanssa toimiminen on myös lähellä sydäntä.

Lapseni myötä olen oppinut taitoluistelun maailmaan joka vie suurimman osan vapaa- ajastani sekä seuratoimiminen tytön luisteluseurassa.

Osa-alueita siis on , mutta osaisinkos tästä bloggailusta tehdä sen "mun jutun"- taas uudelleen...

Niin ja mitä mäkirinteeseen tulee niin se on edelleen muutoksen kourissa, remontti jatkuu sisältä päin. Kun kevät koittaa, niin alkaakin pihan laitto....

(pahoittelen kuvien laatua , kamerakänny otoksia )

1 kommentti:

  1. Ei se kuule mitään, voit kirjoitella tänne vain omaksi iloksesikin, niin minäkin teen. :) On mukava rustata tekemisiä/tapahtumia ylös, vaikka niitä ei kukaan lukisikaan.

    Minä luen Villa Mäkirinnettä <3 !

    VastaaPoista