torstai 18. heinäkuuta 2013

Kesää ja Taloa






Ei ole oikein tämä bloggaus sujunut. Kone sanoi itsensä jumiin, kuvat siellä tai kamerassa. Ipadilla olen yrittänyt mutta se ei jotenkin luonnistu. Nyt siis peukut pystyssä että tämä bloggaus onnistuu eikä kaadu johonkin käsittämättömään "Uuuups jotain meni pieleen" -ilmoitukseen.

Olemme viettäneet aikaa tytön ja koiran kanssa tuossa asuinalueen rantamilla. Ilmat ovat olleet suopeat ja vesi lämpöistä niin mikäpäs siinnä. Kotona kuitenkin on vaan niin keskellä rakennusta, pölyä ja roskaa.

Raksa edistyy vauhilla. Tällä hetkellä ulospäin näyttää jumitus vaiheelta. Sisäpuolella kuitenkin villaa laitetaan villan päälle. Valmiiksi tulee lattia ja seinä pintaa.
 Purkutöitäkin riittää uuden tieltä. Ulkoseinästä löytyi hienoa vanhaa hirttä. Toiveissa on että saamme sitä säilymään endes jonkinlaisen pätkän uuteen olohuoneeseen..

Meidän ilonamme on muutaman viikon hoitokoira. Koira on siskon ja tottelee nimeä Taika. Koirat niin jaksaa telmiä ja olla. Niistä on niin kovin seuraa toisilleen Lunan kanssa. Ne keksivät niin hyvässä kun pahassakin kaikkea tekemistä. Vahdittavia siis lisää näihin minun päiviini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti