lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannus

sisustuukseenko sopiva?

kotitie


<3


Keskikesän juhlaa on vietettu ihan kotosalla. Meillä ei ole mökkiä minne mennä, me olemme muutenkin aika kotipainotteisia jotenka koti oli oikein hyvä päätös meistä kaikista viettää kotona..koiraa myöten. Lunan lempipuuhaa on möyhiä sohvatyynyt mieleiseensä asentoon tai lattialle ja sen jälkeen pötkähtää sohvalle. Mukavalta näyttää lokoilu minustakin.
Juhannuksena kyläyhdistyksemme järjestää kylän yhteisessä rannassa juhannus kokon polton. Sinne kerääntyy kylän miehet, naiset ja lapset hetkeksi ihailemaan kokon palamista. Tänä vuonna kokko paloi hienosti, ilta oli ilmoiltaan ihana ja tunnelma hauska. Lapset uivat rannassa ja aikuiset viettivät aikaansa yhdessä. Mikäs sen mukavampaa. 

Jottei ihan juhlinnaksi menisi niin tänään palattiin takaisin rakennuspuuhiin ja tarkemmin purkuhommiin. Vanhaa ulkovuorta jota onkin useampi kertuus tullut vuosien saatossa Mäkirinteen ylle. Pohjalla on hirttä , sitten väliin on laitettu paperia, paperia ja paperia sekä lautaverhous. Seuraava omistaja onkin sitten halunnut laittaa kaiken tämän päälle hieman styroksia ja mineriittilaattaa. Purettavaa siis riittää vaikkakin kovasti alkaa ranka hahmottua laajunnuksen kohdille. Korkeutta tulee olemaan , ihan huippaa. Uskaltaakohan sitä parvekkeelle mennäkkään kunhan se joskus valmis on.








Mäkirinteessä touhut jatkuvat sateesta, tuulesta tai helteestä piittaamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti