maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kesä Mäkirinteessä



 
 Mäkirinne alkaa olemaan remontissa. Ensin puhdistettiin laajennuksenperustukset puhtaalle kalliolle, jonka jälkeen siitä purettiin pois vanhat rappuset, ruusulaatikot ja vanhat juhannusruusut saivat siirtyä laajennuksen tieltä. Muottien tekoa ja rännien.Tekeminen näyttikin timpurin ja isännän tekemänä enemmän palapeliltä , koska lautaa sai pätkiä ja muotoilla kallion muotoisesti. Nyt valut tehty ja harkot odottavat latomista. Eli muuraustyöt on aloitettu....




Kuumat kesäpäivät on niin ihania uimakelejä. Niin tytöstä kun koirastakin. Taloltamme rantaan on n. 100m ja siellä voi polskutella mielinmäärin. Ranta on kyläyhdistyksen omistuksessa ja pikkuhiljaa sitä parannellaan uimarantakuntoon. Nyt jo kiva uimakäyttöön ja ajanviettoon. Luna koiramme rakastaa uimista ja noutamista. Tytön saa lammesta aikasemmin pois kuin koiran.
 

 
 Vietimme tyttäreni syntymäpäiviä. Ikää 7 vuotta. Niin isotyttö jo. Aika rientää , kunpa vain muistaisi nauttia näistä hetkistä nyt ja tulevaisuudessa. Aika menee niin lujaa ja arjen kiemuroissa, että kun hetkeksi pysähtyy ja katsoo, niin huomaa ajan kasvattaneen pikkuista.
Onnea rakas tyttäreni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti